fbpx

24 Rosas al día

Banksters: Joc Unic Play-to-earn Bazat pe Blockchain

Activitatea jocurilor pe blockchain a înregistrat o creștere de 2000% în 2022 față de 2021. Așteptările sunt și mai mari pentru anul ce urmează. Chiar și investițiile din partea firmelor VC au depășit 2,5 miliarde de USD. Capitalizarea de piață a tokenilor acestui sector, la momentul redactării acestui articol, se află la ~14 miliarde de USD, volumul (24h) reprezentând ~19% din suma menționată anterior.

Așadar, GameFi o să capete și o mai mare strălucire odată cu trecerea timpului, iar tranzacțiile din jocuri, prin blockchain, vor deveni mai sigure și eficiente. Banksters urmărește cu atenție informațiile din acest sector și dorește să devină un joc unic prin care să atragă utilizatori din toate sectoarele și comunitățile crypto.

Mecanica jocului

Utilizatorii pot începe aventura în mod gratuit sau prin cumpărarea unui «Bankster», roobet plinko un avatar NFT. Varianta gratuită limitează recompensele pe care utilizatorii le pot primi, dar jocul se poate testa cu un avatar primit gratuit pentru a vedea dacă lipsa acestuia este un deal-breaker sau nu. Utilizatorii pot converti acest avatar într-unul real în orice moment.

Fiecare bankster primește un spațiu (o cameră) unde diverse acțiuni ale jocului se pot efectua. Una dintre primele acțiuni pe care un jucător le poate face este să mineze gratuit tokenii jocului ce pot fi utilizați pentru a intra în turneele cu alți jucători. Aceste camere, dar mai ales aparatele de minat, pot fi îmbunătățite pentru a spori numărul de tokeni primiți/oră, și implicit capacitatea lor – numărul maxim de tokeni ce se pot acumula în pool ce necesită a fi colectați pentru a relua procesul de minare. Aparatele pot fi îmbunătățite folosind Activity Points care se acumulează în turneele cu alți jucători.

În aceeași notă, banksterii pot avansa în nivel în schimbul monedelor $BARS. Aceste upgrade-uri ajută la mărirea numărului de tokeni ce pot fi colectați pe oră (mining rate), dar și la supradimensionarea capacității aparatelor de minat.

Avatarele NFT (banksterii) sunt 6 la număr, fiecare având diferite abilități și trăsături, dar și altă capacitate de minare. În funcție de rapiditatea cu care vreți să avansați în acest joc, le puteți achiziționa sau să le upgradați cu tokeni sau experiență pentru a spori eficiența.

Investment Runs

Partea cea mai interesantă este reprezentată de turneele intitulate «Investment Runs». Turneele simulează experiențele reale de tranzacționare folosind date live din piețele crypto. Prize pool-ul este stabilit în raport cu taxele de intrare în turnee. Fiecare utilizator are o echipă de banksteri ce dețin, în mod individual, tokeni și abilități. Utilizatorii aleg unul dintre banksteri pentru a participa în competiție, 5 monede (ex. Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash, Solana etc.) și predicțiile lor pentru fiecare dintre acestea (long/short). După acest pas, începe mecanismul de match-making și vei intra într-o competiție cu alți jucători.

Competiția se desfăsoară în mai multe runde scurte, punctele acumulându-se în funcție de predicțiile inițiale. Acestea (n.r. predicțiile) pot fi schimbate pe parcurs, în cazul în care prețul se duce în direcția opusă, sau puteți să folosiți abilitățile avatarului pentru a ataca sau proteja punctele acumulate. Câteva dintre abilități sunt: Elon’s Tweet, Vitalik’s Hype, Underdog, Inside Trade. Fiecare abilitate costă puncte de influență în timpul rundelor pentru a face jocul cât mai strategic și palpitant. Participanții, în funcție de rezultatele competiției, vor fi creditați cu tokeni ai jocului, $BARS sau experiență în joc.

Lansarea versiunii beta

Lansarea versiunii beta a jocului Banksters ne întâmpină cu un turneu ce se va desfășura pe o perioadă de 6 săptămâni. Acest turneu premiază cei mai buni 250 de jucători, fondul de premii constând în 10000 BUSD, tokeni $BARS, dar și avatare digitale ce pot fi folosite în joc. Turneul va începe în data de 1 februarie, iar premiile vor fi distribuite la fiecare 2 săptămâni. Pentru a putea avansa în tabloul de jucători trebuie să dovedești abilitatea de a analiza, și implicit previziona, direcțiile piețelor alese.

De asemenea, vor exista, pe parcursul întregii perioade de testări beta, o serie de provocări live-streamed ce vor fi premiate cu moneda stabilă BUSD. Vor exista premii și pentru utilizatorii care raportează vulnerabilități ale aplicației într-un program Bug Bounty, semn că aplicația se dorește a fi cât mai precisă înainte de full release. Mai multe informații vor fi publicate pe rețelele sociale, dar și pe blogul site-ului principal. Mai jos sunt toate link-urile:

Twitter https://twitter.com/BankstersNFT

Telegram https://t.me/BankstersNFT

Discord https://discord.com/invite/tEBVGuEE47

Medium https://bankstersnft.medium.com/

Disclaimer. Cryptopedia nu susține niciun conținut sau produs de pe această pagină. Deși ne propunem să vă oferim toate informațiile importante pe care le-am putea obține, cititorii ar trebui să facă propriile cercetări înainte de a lua orice acțiune legată de companie și să poarte întreaga responsabilitate pentru deciziile lor, iar acest articol nu poate fi considerat un sfat investițional.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *